Tulosta

MTM Huolto, Mitä teemme

MTM Huolto, autoelektroniikan ammattilainen

 
MTM Huolto suorittaa autosähkö eli autoelektroniikka korjaukset henkilö ja pakettiautoihin sekä raskaankaluston ajoneuvoihin merkistä riippumatta ammattitaidolla, edullisesti ja nopeasti. Parhaimmassa tapauksessa korjaus onnistuu saman päivän aikana kun tuote saapuu huoltoon.
 
Korjaamme ja huollamme niin mittaristot, abs, airbag, moottorin ohjainlaitteet sekä optimoimme ja asennamme niihin tehonlisäys ohjelmistoja joita kutsutaan chip tuning, lastutus ja optimointi nimikkeillä jne. 99% optimointi ohjelmat on meidän omaa tuotantoa mitkä valmistetaan paikan päällä juuri kyseistä autoa varten. Ompa autossasi rikkoutunut mikä tahansa elektroninen laite, ota meihin yhteyttä se kannattaa, koska korjaaminen on jopa 10 kertaa halvempaa kuin uuden komponentin ostaminen ja moottorin suorituskyvyn parantaminen on halvinta ja helpointa optimoimalla moottorin ohjainyksikkö.
 
Erikoisosaamiseemme kuuluu kaikenlaisten autoelektroniikka moduulien korjaus / huolto / koodaus toimenpiteet.
 
Meillä onnistuu myös vikakoodien luku/poisto ja niiden diagnosointi. Ajonestotietojen siirtäminen/resetoinnit koodausta varten jne.
 
Näin homma toimii
  1. Ota yhteyttä puhelimella, whatappilla tai sähköpostilla.
  2. Täytä huoltolähte ja pakkaa se tuotteen mukaan.
  3. Tuo tai lähetä osa meille postilla tai matkahuollolla.
  4. Me korjaamme sen ja tarvittaessa olemme yhteydessä teihin.
  5. Osan palautus.
 
Kysy lisää. Myönnämme kaikille elektroniikka korjauksille takuun, jopa 3 vuotta.