Elektroniikan korjaukset autoihin ja työkoneisiin, koko suomen alueella.

Ennenkuin olet meille päin yhteydessä, ota ylös autostasi rekisterinumero, viallisen osan valmiste/varaosanumero ja vian oireet sekä vikakoodit. Näin nopeutat työtämme. Voit ottaa yhteyttä S-postilla tai puhelimella tai Whatsapp:illa. Vastaamme puhelintiedusteluihin Ma-To 10-16 Huom! ruokatauko puolilta päivin.

Kun toimitat meille korjattavaa, täytä mukaan tästä Huoltolähete tai laita pakettiin vähintään omalla lomakkeella Nimi, Puhelinnumero, Osoite, Viankuvaus, Palautusosoite. Paketoi hyvin, jotta vältytään kuljetusvaurioilta.

 

UUTTA, AUTONAVAIMET!!

Nyt kaikenlaisten ja kaikkien automerkkien avainten valmistus perusavaimet, infrapuna-avaimet, kaukosäädinavaimet, korttiavaimet, keyless go ja hätäavaimet. Niiden jyrsintä, koodaus ja sopeutus autoon sopivaksi. Jyrsintä malliavaimen mukaan tai avainkoodin perusteella. Avaimen koodaus suoraan autoon tai virtalukkoon, samalla ovien kaukosäätimen paritus. Suurivalikoima avaimia heti hyllystä valmistettavaksi. Avaimen valmistus myös vaikka kaikki autonavaimet kadonneet tai särkyneet.

Kysy hinta omaan autoosi tästä. Tulossa myöhemmin auto / mallikohtainen hinnasto.

Esim. Mercedes-Benz FBS3 koodattuna ja "hätäavain" jyrsittynä, hinta 199€.